Voxxela

Husbygge - 192 kvm i lösvirke & allmänt being me!

Men om vi gör såhär då?

Kategori: Allmänt

Vi klurar oss blåa här hemma på hur vi ska lösa detta med hus, garage, altan och förhoppningsvis lite gräsmatta kvar att kubba på också :)
Igår gjorde S. skalenliga små bitar som vi kunde lägga ut på nybyggnadskartan, förhoppningsvis kan vi få till det på något sånt här sätt :)

Stora lappen är huset med altan och lilla är garaget. Det prickade är det man absolut under inga omständigheter får bygga på! Om det inte är kommunens mark, för hoppsan Kerstin, då kan man göra om så det passar.... Tröttmössor! Men vi vanliga dödliga som inte är kommunen får försöka trixa på bäst vi kan.
Så om vi får till det på detta vis vore det superbra, då behöver vi inte fylla marken så värst heller då det är ganska plant :) Som ni ser på ritningen så har vi en ändtomt så vi har inga grannar bakom oss eller till vänster, väldigt skönt!

Mer än så blev det inte idag! Ska vänta på att S. kommer hem från gymmet och sen blir det Dexter :)

Puss & kam!

Kommentarer

  • Ulla Laiho säger:

    Jag är dålig på att tyda kartor. Till vänster där det står 40,74 var ett litet rött uthus, om jag inte missminner mig, som jag antar tillhör er tomt. Bakom detta var grannens gula hus - på denna karta ser det ut som om hörnan av grannens hus ligger på er tomt???? Om det är så borde man väl få markkompensation .....

    2011-12-01 | 20:25:13
    Bloggadress: http://www.minnatur.blogspot.com/

Kommentera inlägget här: