Voxxela

Husbygge - 192 kvm i lösvirke & allmänt being me!

Moving on

Kategori: Allmänt

Gokväll i myggsvärmen!

Vi har bytt till insidan igen och märkte inte så mycket förrns vi kom ut… Jeflar vad mygg det är! Kanske bara här i Stockholm förresten, men det räcker och blir över om någon skulle vilja ha, jag kan buda ett gäng ;)

Idag har vi grejat med ventilationen och det gick faktiskt peppar peppar jättebra! Vi ska ju ha en frånluftsvärmepump i huset och ska använda all ”överskottsluft” så vi har kanaler som går från alla badrum ner till tvättstugan för att maximera upptaget. Ritningar har vi men jobbet gör vi själva… Så första dagen var bra, vi hoppas INNERLIGT att det håller i sig även imorrn.. och i övermorrn… och dagen efter det… Inte gjort i en handvändning det här inte! Men då ska avloppet in också :)

Jag lovade ju bilder från de senaste dagarna och framförallt på den jävla kupjäveln  ;) Plus lite annat av det som vi haft för oss sen sist! Shingeltak, äpplen som börjar komma, foder till dörrar + fönster osv... Jag skrev ju om att mamma stagade upp hallonbuskarna (bildbevis nedan) och tjosan i gatan vad hallon det kommer nu :D Ska ut och plocka till frukostfilen imorgon och idag blev det ”hallon a naturale” till kvällsfika medans vi tog en kort kvällspromenad förbi hästarna för att träna S. rygg litegrann innan korsetten ska av om några dagar :D :D :D

 

Ja så det är det här vi pysslar med på dagarna, om någon tyckte vi var osociala så är det helt rätt ;)

Sovdags igen innan klockan ringer för uppställning imorgon!

Och kom ihåg, vill man komma förbi så är man alltid välkommen :)

Puss & kram!

 

Kommentarer


Kommentera inlägget här: