Voxxela

Husbygge - 192 kvm i lösvirke & allmänt being me!

Flytspackel och stolpe!

Kategori: Allmänt

Hejhej!

Ytterligare en dag till ända, och idag har det hänt MYCKET! Jag tog en sväng förbi Hornbach på vägen hem och fick med mig en blandare till lilla badrummet, tror det blir snyggt :) Ingen bild tyvärr men snart får ni se när allt är på plats!

S. har fått upp våran stolpe vid entrén idag och klätt in den med samma bräder som vi har som knutar, jättefint nu när det ramas in mer!


Tvättstugan och lilla badrummet har även fått flytspackel på sig idag, nu är det ett plant golv att gå på, jättebra blev det och lite klinker på det så kommer det bli toppen.



Efter middagen så grejade vi lite med sista isoleringen uppe i stora badrummet och märkte ut var de kaklade hyllorna ska sitta.

Känns lite motigt just nu konstaterade vi precis, mycket som ska bli klart och det är mycket ”dutt”-grejer… Golv, diskho, några vitvaror som måste beställas fortfarande, bänkskiva som ska väljas och sågas… Och så dessa förbannade foder och socklar! Som alltid är det ju så att badar man i pengar är det ju sååå mycket lättare men nu gör vi ju inte det och då blir det till att måla allting själva… Fine tänkte vi, vi får lösa det. Skickade iväg en order efter många turer mellan oss och leverantören via mail bara för att få svaret att det nu kommer dröja cirka en månad innan de kan leverera… Suck! Men men, det ordnar sig alltid..

Så som sagt, ibland dippar även de bästa ;) Men vi vet ju att allt kommer bli bra och klart och allt det där, bara att ibland är det liiite svårt att alltid look on the bright side!

 Ska pigga upp mig med att diska nu tror jag, hörs imöra!

 Puss & kram!

Kommentarer

  • Helena säger:

    Skickar många stora kramar och massor av energi ♥ Kram Helena

    2012-09-10 | 22:01:33

Kommentera inlägget här: