Voxxela

Husbygge - 192 kvm i lösvirke & allmänt being me!

Skämmes tamejfan!

Kategori: Allmänt

*Skämshatten på* Nä, hörni nu får jag rycka upp mig! Dåligt med bloggande nu, kan inte skylla på annat än tidsbrist… Vilket såklart är bra för det innebär ju att det går framåt med huset men vill ju ändå underhålla bloggen.

Tyvärr har jag inte ens en drös med bilder att visa er, har knappt varit hemma de senaste dagarna men några stycken har jag ju såklart! Igår var jag och mamma på Kakelspecialisten i Årsta och valde kakel och klinker till hall, badrummet nere, tvättstuga och förrådet. Fick nästan en ångestattack när vi kom in, det är väl ungefär 1000kvm stort med bara kakel! Tänkte att nu blir vi kvar här till kl 17:00 idag och får åka tillbaka imorrn…

Men jag glömmer ju ibland att jag faktiskt vet ganska bra vad jag vill ha (nu behöver ingen bli förvånad ;)) så på 1 timme och 45 minuter var allt klappat och klart, jättenöjd med valen och tror det kommer bli snygga helheter så att säga! Men gudars vad glad jag är att jag inte behövde bestämma stora badrummet och lilla toan uppe nu, det är kul att suga lite på karamellen också och få fundera lite mer på de rummen!

Här är klinkret (säger man så?) som ska vara på golvet i tvättstuga och förråd :)

Och så valde jag detta till hallen för att det ska flyta bra med golvet!

S. min extremt grymma snickare har börjat med fönstersmygarna, det blir skitsnyggt :D Han gör ramar som vi bara lyfter in, väldans händy! Vi har även börjat med spacklingen av vägg och tak och så gott som alla skivor är uppe, fattas bara lite i tvättstugan.



Handfatet som jag fyndade har kommit och det var jättefint, kommer bli bra inne i badrummet… Det enda knepiga är att det sitter ett stort jäkla HAFA-märke på det… I RÖTT! Vem i hela friden vill ha det liksom??? Tror att det går att pilla bort, annars får jag ta fram varmluftspistolen och smälta bort skiten, för kvar ska det då inte sitta!

Ja det var några av de senaste dagarnas bravader :) Fyndade blandarna (vi har två hoar) till köket idag också och fick båda för 2417:-, internet är bra ibland ;)

 För övrigt så var jag i stallet igen i torsdags och vi satt upp på hästarna... OCH JAG KOM UPP!!! Utan pall :D Japp, gryyymt nöjd över det ;)

Nu ska jag känna på rödbetorna och sen föräta mig på det med getost, hörs till veckan :)

Puss & kram!




 

 









Kommentarer


Kommentera inlägget här: