Voxxela

Husbygge - 192 kvm i lösvirke & allmänt being me!

L.A

Kategori: Allmänt

Okej - då kör vi igång reseinläggen! Blir för mycket att skriva om allt i ett så vi börjar med Los Angeles och bilturen
upp mot San Francisco :-)
Vi flög med Norwegian direkt till L.A och hade tur som stryk för allt funkade klockrent! Och ja det stämmer det dom säger om Dreamlinern - man vill aldrig flyga "vanligt" plan igen. Tyst, stabil, skönt ljus, bra underhållning... utrymmet är ju som alltid dåligt men det vet man ju :-) Så bara de får fason på det så flyger jag mer än gärna det igen!

Laddad kille för första gången på amerikansk mark :-)
Bodde på Best Western Plus Sunset Plaza - superbra hotell med bra läge! Vi tittade runt i stan, var på Universal Studios (missa inte!!!), bilade runt och var ner till Venice och Santa Monica innan vi körde upp längs Highway 1. Bilderna får väl tala lite för sig själva, bara att fråga om det är något ni undrar över :-)









Highway 1 är lång och kurvig och fantastiskt vacker - nästa gång ska vi ha lite mer tid på oss och stanna längs vägen. Funderade på det innan vi åkte men vi konstaterade att det inte var fokus den här gången, men finns många ställen att åka tillbaka till :-)





Nu ska jag gå och stryka liniment på min stukade fot, har viloläge för den idag :-) Återkommer med fler bilder senare :-) Puss & kram!

Kommentarer


Kommentera inlägget här: