Voxxela

Husbygge - 192 kvm i lösvirke & allmänt being me!

Höstblomster

Kategori: Trädgård

Hej! Idag efter jobbet tog jag tag i våra utekrukor, såg allt annat än inbjudande ut... Tog med mig mamma på Blomsterlandet i söndags och så hjälpte hon mig att plocka ihop lite, still learning ;-) Våra sommarblommar var såhär fräsiga innan jag slängde de till skogs (de som jag inte redan ryckt upp vill säga)
Vissen är bara förnamnet!
En stackars ensam en, de andra vissnade för flera veckor sen. Den här var iofs helt okej fortfarande men kände ändå att den hade gjort sitt :-) Sen var det bara börja med det roliga och efter lite arrangering blev det såhär 
Känns mycket fräschare helt plötsligt ;-) Grävde också ner en hortensia som jag fick i somras, får vi se om den tar sig :-) Nu ska jag laga lite middag till min snickare! Puss & kram!

Höstfeeling

Kategori: Allmänt

Hejhej! Tjoff vad veckorna flyger iväg, och hösten kom med besked här i veckan! Fast jag tycker det är mysigt :-) Inte hänt så värst mycket husrelaterat sen sist, förra helgen var vi på bröllop i Sundsvall och idag har vi mest softat :-) Tog med oss Zorro ut i skogen och njöt av solskenet och liiite blåst - bra med alla träd som gav skydd ;-) 
Inga matsvampar direkt, men träffade på två kvinnor som hade hela korgen full med diverse godsaker så bevisligen finns dom nånstans! Gäller bara att hitta (och leta) ;-) Hoppas ni alla haft en skön lördag, imorgon blir det nog uppiffning av entréväxterna, ser för trista ut just nu! Puss & kram!

Bergsbestigning

Kategori: Allmänt

Hejhej! Hoppas ni har lika strålande väder som vi denna valsöndag :-) Här klarade vi av det demokratiska på förmiddagen och sen var det dags för moi att ge mig i kast med vårt berg som har varit något överväxt på sistone... Orkade inte hela idag, vissa saker får jag ta bort till våren när de inte är så livskraftiga ;-) Men det blev mycket bättre :-) 
Innan jag började...
Halvvägs! Så sjukt starkt rotsystem på vissa saker att jag blir galen! Men efter 10 fulla skottkärror och lite svordomar fick jag ta fram det tunga artilleriet och köra på  :-) 
Och nu efter en omgång med högtrycken blev det såhär fint
Och resten tar vi någon annan gång ;-) S. har fixat med sista stupröret precis utanför entrén, återkommer med bilder sen! Nu ska jag slappa en stund tror jag och ladda för valvaka... Puss & kram!

Tomatskills

Kategori: Allmänt

Hehe, check me out! Tomaterna är på G
Odlade från scratch som ni kanske minns :-) Var på väg att ge upp ett tag men när vi var i USA satte mamma de i en större hink och nu börjar de t.o.m få färg :-D Hoppas att värmen håller i sig i veckan bara! Nu ska vi åka och köpa en cykelhjälm till pöjken :-) Puss & kram!

Ingen rast ingen ro

Kategori: Allmänt

Hej! Herreminje vad veckorna flyger förbi... Och bloggen blir ju lite bortprioriterad då eftersom vi inte bygger så värst mycket just nu kan man ju säga ;-) Jag tror helt enkelt att jag får blogga lite glesare, och uppdatera när det händer något byggigt eller trädgårdigt! Vad tror ni om det? Puss & kram!