Voxxela

Husbygge - 192 kvm i lösvirke & allmänt being me!

Happy advent!

Kategori: Allmänt

God eftermiddag i stugorna :) Vi har precis slagit oss ner i soffan efter att ha varit igång sedan kl 10 med julpyntande och bakande... Helt övermöra just nu! Men fint blir det och smaskiga saker har vi fått ihop :) S. har satsat på godis iår och gjorde en pepparkakstryffel som var jättegod och en citronkola som jag slagit in i små små papper ;) Jag har bakat lussebullar både med och utan mandelmassa och kokat årets första tomtegröt!
Lite bildbomd som kompensation för senaste veckornas frånvaro av bilder :) Vickan: Det var lite ljust förut när jag fotade och jag orkar inte resa på mig för att fota nu så du får stå ut med lite ljusa trappbilder :)
Ja, det var väl typ det vi sysslat med idag + lite annat :) Vill ni ha recept på nånting får ni hojta, ids inte gå upp och hämta böckerna nu ;) Nu ska jag vila mig iform innan det är dags för nästa tradition denna adventshelg - thaimat och "The holiday" :D Puss & kram!
 
 
 

Lite bättre!

Kategori: Allmänt

Hej! Hoppas ni alla haft en fin torsdag :-) Ska börja med att tacka dig, Seb, för tipset om D-vitamin :-) Tyvärr eller vad man ska säga så äter jag redan det som tillskott cirka 9 månader om året... Bara sommaren jag inte petar i mig extra på... Och hade jag inte haft det vettetusan hur det hade gått ;-) Men idag och igår snodde jag åt mig lite dagsljus så nu känner jag mig lite piggare igen! Idag var jag och en kollega inne på KI på fokusgruppsmöte på förmiddagen och vi bestämde oss illa kvickt att gå både dit och tillbaka till pendeln och suga i oss så mycket ljus som möjligt ;-) Imorgon räknar jag med en lång dag på jobbet men på lördag är det dags för årliga första adventsmyset - här ska kokas julgodis och pyntas i alla vrår :-) Vi hörs under helgen helt enkelt... Puss & kram!

Tvärtrött

Kategori: Allmänt

Hej i mörkret! Jag brukar vara den första att störa mig på folk på jobb och i andra sammanhang som gnäller på vädret - tycker liksom att vi har mycket att vara glada åt. Brukar heller inte vara så överdrivet känslig men iår - herrreeeeguuuud så TRÖTT jag är! Hela tiden! Också en orsak till att det är glest med bloggen, finns ingen ork till nåt känns det som... Jag skyller på mörkret 😣 Ska återkomma någon dag med nåt roligt, tills dess drar jag filten över benen och kurar i soffan... Puss & kram!

Vardag!

Kategori: Allmänt

Hejhopp! Jag har absolut inte glömt er, bara väldans mycket vardag just nu och händer inte så mycket mer alls... Eller jo, jag jobbar 24/7 känns det som, samma för S. som flänger runt, vi håller på med lite högtalarinstallation här hemma, tvättat alla fönster (S. på båda), jag ska få tandställning vad det nu har med saken att göra men men 😊 Plus annat vanligt vardagspul som handla, städa, plöja The Good Wife... Har ingen rolig bild att bjuda på heller, fotar inte lika intensivt just nu 😉 Återkommer med ett roligare inlägg en annan dag! Puss & kram!

Happy thanksgiving

Kategori: Mat & bak

Hejhopp! Här struntade vi i halloween och firade med thanksgivingmiddag istället 😉 Ställde ut en pumpa men that's it! Ska lägga upp recept på mat en annan dag, så länge får ni hålla tillgodo med en sneakpeek 😊
Det blev sjukt gott! Jag som alltid varit skeptisk till tranbärssås - helt i onödan... Den var jättegod 😊 Puss & kram!