Voxxela

Husbygge - 192 kvm i lösvirke & allmänt being me!

Skugga

Kategori: Allmänt

Hejhej! Om ni tycker det är glesare än vanligt med inlägg så är det nog helt rätt, händer inte så mycket alls här hemma... Eller jo alltså vardagen rullar ju på men inget byggigt 😊 Men idag gjorde jag ett litet fynd så det tänkte jag iaf visa 😊 Vår framsida blir ju brutalt varm på sommaren och vi ska också sätta upp en markis är tanken men hittade den här på jysk för ett tag sedan
Bild från jysk.se 
och måtten var rejäla och bra, 3x4 meter och massa skugga ger den - det viktigaste! Och idag när jag svängde förbi efter jobbet var den helt plötsligt nedsatt med nästan 1000:-, slog till direkt 😉Trodde inte de skulle rea ut den på våren men jag klagar inte... Jamen hörni det var väl alles - hörs mer längre fram! Puss & kram!

Friday madness

Kategori: Allmänt

Dagens överhörning på bilprovningen... En kille och en tjej, cirkus nyblivna 19-åringar. Gratis kaffe:
- Åh nej, nu blir det här jättestarkt!
- Vad tog du?
- Typ svart te, usch
- Ah alltså det är fan inte alls gott, blir så bittert, det är typ som grönt te fast det försöker vara svart...

Jaså säger du det? Annars tror jag det är svart te...
Sen rör vi oss mot ämnet regskyltar och olika färger
färger...
- Fett bra med såna här gröna, de får typ köra hur de vill
- Nä, det är de blåa
- Aha, vilka får köra såna?
- Alltså det är typ ambassadbilar, de kör efter det landets regler... Fett soft
- Mhm, ambassaden ligger på Östermalm...
- Vilken av dom? Finns flera
- Aha, ah men de va typ nåt konstigt lands som låg där, kanske den iraniska...

Ah, I miss those days! Happy fredag på er! Puss & kram!

Tröttmössa

Kategori: Allmänt

Hello! Idag har jag en sån där tröttdag... Solen skiner, mycket som skulle behöva fixas både ute och inne men jag har absolut noll ork till någonting! Trött så att ögonen går i kors och S. är på garagebygge så jag tänker högaktningsfullt skita i alla borden och kolla på nån rulle istället 😉 Ibland behövs det! För övrigt har jag (!) lyckats få en blomma att blomma!
Har stått i hallen men ställde den i vårt badrum för några veckor sen, mirakel händer när man minst anar det 😂 Hoppas ni får en fin lördag! Puss & kram!

Grillpremiär

Kategori: Allmänt

Att det ska grillas på påsk är sen gammalt - och idag var det dags!
Jorå - fint ska det va 😁 Jag anmälde mig som frivillig lunchfixare till garagebyggarna och tyckte att grillat vore gött 😉 Typ det jag gjort idag, mest slappat i övrigt faktiskt... Ibland behövs det! Hoppas ni får en skön sista påskdag - jag ska på födelsedagsfika hos mamma och planerar att gå upp minst ett halvt kilo 😊 Puss & kram!

Snabbfredag

Kategori: Allmänt

Hello! Och glad påsk på er 🐣 Vet att det är glest med uppdateringar för tillfället och det beror helt enkelt på att det inte händer så mycket här hemma... S. hjälper storebror med garage och har gjort så några dagar och jag jobbar och sen rullar liksom vardagen på 😉 Så inget nytt på stenfronten eller nån annan byggig front heller för den delen! Hoppas ni alla får en skön påsk var ni än befinner er, jag ska slänga mig i soffan och kolla på en rulle efter påsklunch hos M. och S. 😊  Hörs! Puss & kram!