Voxxela

Husbygge - 192 kvm i lösvirke & allmänt being me!

Almost back

Kategori: Allmänt

to normal...! Och imorgon får jag ta bort stygnen 🙌 Egentligen är det på torsdag men då ska jag på utflykt i skärgården med kids hela dagen och jag har nada lust att valsa omkring med tygkostym på fingret då 😉 Så min kollega sjuksköterskan sa att det var helt okej att ta bort imorgon! Har fortfarande ont från och till men på det stora hela har det läkt jättebra 😊 Puss & kram! 

Kantsten

Kategori: Allmänt

Och så var klockan 16:30! Det var den dagen det 😊 Snickarn hann lägga klart all kantsten som är in mot framsidan, meckigt med kapning och allt vad han donat med... Funderar på vad vi ska ha för "topp" här, blir nog antingen vit singel eller sjösten, bara den inte blir för gul... Ni hör ju vilka problem jag brottats med idag 😉 Men det ska bli kul att få piffa med finliret! S. har också funderat några vändor på hur vi bäst gör med våra inte helt raka linjer vid stenläggandet, får se vad vi (han) landar i 😊 Jag har mest tittat på eftersom min högerhand fortfarande inte är brukbar till att lägga sten 😉 Eller, jag fixade ju såklart kaffe och tog en inspektionsrunda på tomten - krusbärsbuskarna har börjat komma igång 😁 Nu ska vi premiärgrilla och slappa resten av kvällen - imorgon hoppas jag på en något lugnare måndag än förra 😉 Puss & kram!

Första helgen

Kategori: Trädgård

Hemma på 4 veckor och idag skiner solen = fortsättning av stenläggandet 😊
 Jag har ju sagt det förut (tror jag) och säger det igen - när vi skulle fixa vår gräsmatta sa alla och några till att oj det var så krångligt och så många steg och det skulle aaaaldrig gå att så med frön om det skulle bli bra, rulle var det vi borde satsa på och den skulle bli fläckig annars och jag vet inte allt... Och tittade man på instruktioner på nätet var det ju enklare att bygga en bomb än att få allt exakt tätt i alla 7-8 stegen! Så vi gjorde som vi brukar i såna situationer - frågade oss själva hur svårt det kunde vara, gjorde lite som vi ville och slängde ut en sjuhelsikes massa frön och vattnade som tokar... Vem tror ni har grönaste och tätaste mattan på gatan? Så ni som ska dra igång gräsmattefixet - kör bah kör! Det är bara gräs...Finns tid över idag kan det t.o.m bli lite paviljongmontering idag, beror som på... Annars finns ju alltid nästa helg - nu ska vi inte åka nånstans på ett bra tag! Hoppas solen lyser på er 😊 Puss & kram!

Leftie

Kategori: Allmänt

Hello! Tack för er omtanke, jag är inne på tredje dagen som leftie och det går... Hyfsat iaf! Borstar håret, sminkar mig, skalar ägg och gör typ allt annat med vänster 😊 Skrev t.o.m anteckningar idag på jobbet men när chefen skrattade åt mina eskapader blev jag själv så fnittrig att det blev ännu svårare 😉

Piffigt va? Lite lätt köttbullig bara 😂 Aja, bara att knata på, det läker ju lite varje dag får man hoppas! Puss & kram!

I grevens tid

Kategori: Allmänt

Hej och hå - varför börja veckan lugnt när man kan tillbringa den på SÖS? Haha ja alltid är det nåt, klämde handen i en dörr på jobbet imorse Och föll ihop som en blöt fläck... Tur man har skolsköterska som närmaste kollega 😉 Och en mamma som var hemma när jag behövde åka till akuten!
Blod överallt och en rejält lindad hand - skönt att någon annan tog över och bestämde över mig 😊 Efter lite gormande i rusningstrafik kunde vi knata in och sen gick det faktiskt ganska fort med undersökning, röntgen och till slut några stygn och en snitsig linda - inget brutet och inga nervskador
Man får va glad för det lilla! Och att vi köpte bil med automat för en kvart sen, "något" lättare att köra 😉 Kom hem för ett tag sen och nu ligger jag nedbäddad och känner att bedövningen börjar släppa... Skönt värre! Nämen hörni ta't lugnt så hörs vi 😊 Puss & kram!

Maskinuppgradering

Kategori: Allmänt

Gokväll på er! Hoppas ni har en skön ledighet och att solen lyser på er 😊 Vi är lediga och varvar familjehäng med lite frisk luft och god mat! Sådär som det ska vara på våren... Ikväll har vi premiärat utesittning och med filtar och massa tända ljus var hon faktiskt efter 23:00 innan vi kastade in handduken 😉 Dagens viktigaste händelse var ändå helt klart att vi fick hämta hem vår nya bil
Låg bakom en hyfsat nöjd kille på väg hem 😉 Valet efter många tankerundor föll tillslut på en ny Hyundai i40, mycket bil för pengarna helt enkelt 😊
 Och framförallt: automatväxlad 😁😁😁 Kommer fr.o.m aldrig mer att växla i heeela mitt liv - utom i nödfall då! Så nu ska vi bara tona rutorna så är vi good to go sen... Nämen hörni det var ju kul va? Nu ska jag sussa och ladda för morgondagens skogspromenad med tillhörande utelunch 👍 Puss & kram!

Nyinköpt felköp

Kategori: Allmänt

Well hello! Så imponerad av er som tappert kikar in här fast jag är sämre än den sämsta bloggerskan just nu 😊 Har gått i ett sen jag skrev sist, vi har farit och flängt på helgerna och jag har ju en månad kvar till sommarlovet vilket som alltid innebär fullsmetad kalender och alla känslor utanför kroppen på de små liven... Och deras föräldrar 😉 Så vi har att göra! I helgen stack snickaren till Barca så då åkte jag självklart till Sundsvall! Tog med mig mamma på roadtrip och trampade gasen i botten 😊 Hon med sina kompisar och jag med mina, sov hos Vickan och mööös hela helgen! Blev en helg i ätandets tecken, började med pizza hos min favvopizzakille som vi alltid köpte av när jag var yngre, hade inte varit där på 5 1/2 år men det gjorde inget - blev återförening och klubbutdelning precis som att vi var 14 igen 😉 Sen åkte vi hem, drog på oss våra matchande pyjamasar och hade moffkväll...
Mickes pizza och Trocadero - det är livet på en pinne det! Blev sen väckt med frukost - O'Boy och skogaholmslimpa 😁 Alltså ursäkta men satan vad gott det är!
Drog i mig två glas på nån slags hybris 😉 Sen hade vi massa kompishäng på dagen med barnen och på kvällen körde vi tapas - i mängder!
Faktiskt helt sjukt vad mätt jag var...Udda tapas - dagens tips om ni ska till Norrlands huvudstad 😊 Ja herregud vad man hinner på en helg! Svängde förbi Ikea också innan vi skulle vidare till en kompis och köpte en lampa jag sett hos en annan kompis. Trodde hon skulle säga att den var från nåt fancy schmancy ställe men icke - Ikea! Trist nog råkade jag få med mig en vit och inte en i "mässing" som jag tänkt (skyller på O'Boy:en) men den får stå så länge så kanske jag byter sen... Blev en matta också av bara farten! 
Så nu ska bara ramarna upp och så ska jag få dit ett soffbord 😊 Men det blir en annan kväll - nu ska jag vila mig i form efter denna helg... Puss & kram!