Voxxela

Husbygge - 192 kvm i lösvirke & allmänt being me!

Fullt ös!

Kategori:

Och så var den söndagen slut! Trodde jag skulle vara trött idag men det fanns ingen tid till det... Blev kvar hos mamma nästan hela dagen, vi hann med att både sola, handla nya träningsskor (likadana så att vi matchar ;-)) äta bakelser och åka till stallet!

Världens mest badglada hund är glad att isen lossnat ;-)

Ungefär 3 minuter efter att denna togs hade vi närkontakt med tamejfan den längsta äckligaste ormen jag någonsin sett!!! Mamma sa sen att hon tänkt att det kunde finnas orm där vi gick men hon sa ju ingenting såklart, she knows me... ;-) Men den låg där den skulle den, precis bakom mamma! Innan hjärnan kopplat vad det verkligen var tog det väl cirka 0,15 sekunder - sen drog jag iväg ett skrik som kunnat väcka döda och kutar allt vad jag har uppför backen! UÄCK säger jag bara, jag HAAATAR ormar! Efter denna traumatisering var vi värda lite bakelse ;-)

Lika mycket som jag hatar ormar, lika mycket älskar jag prinsesstårta :-D Sen jobbade vi på brännan, vill inte ligga efter S. när han kommer hem ;-)

Sen stack vi till stallet - har fått mamma på kroken så nu har hon ställt sig i kö :-)

Var såklart lite taktisk och valde ut snällaste att greja med men det hade inte spelat nån roll tror jag, mamma var som född till det här :-) Tänkte sen ta det lugnt resten av kvällen men fick en middagsinbjudan som en gräsänka inte kunde tacka nej till, det vankades pizza i Sumpan ;-)

Lapade lite mer (kvällssol) innan jag tackade för mig och styrde kosan hemåt!

Säkert vårtecken: sitta ute... fast med strumporna på ;-) Imorrn är det ju start på kortisvecka igen, dessa lediga dagar alltså, bara ställer till det :-) På onsdag kommer de och dumpar 13 ton singel på uppfarten, garaget är på G! Puss & kram!

Kommentarer


Kommentera inlägget här: