Voxxela

Husbygge - 192 kvm i lösvirke & allmänt being me!

Armering

Kategori: Allmänt

Återigen har jag dunsat ner i soffan helt slut i kroppen och skallen... Var på tomten 9:45 imorse och sen körde vi till 17:30! J. var med idag också och det var tur det, för idag har vi burit armeringsnät till förbannelse, det har gått jättebra men tungt var det!


Fick finbesök imorse av morfar, han och S. diskuterade fram lite lösningar på avloppsbrunnen :)


Sen var det dags att börja lägga näten, sakta men säkert så blev det lagt! Fattas en liiiiten förarglig bit men det hinner vi fixa i veckan :)

För två veckor sen såg det ut såhär:Och idag när vi la ner för dagen kunde vi konstatera att vi är nöjda med oss själva som faktiskt har åstadkommit detta:


:D På torsdag kommer mågra killar och gjuter grunden, vi har efter många turer och hit och dit bestämt oss för att leja för det, vi orkar helt enkelt inte!  Så då gör de klart det på en dag och sen är grunden KLAAAR!!!! Då smäller det på riktigt :)
Men stolta är vi iaf över oss själva som fixat grunden från scratch :)

J. har fotat med sin kamera idag och den tar typ 1000 bilder i minuten så vi kommer t.o.m. att ha film från de två senaste dagarna - till allmän beskådan på inflyttningsfesten :)


J. har agerat vattenmästare idag och grävt diket så vi får bort våran pool som byggt sig själv på våran tomt, utan våran tillåtelse I might add! ;) Men sen rann det så fint så :)

Till veckan ska vi göra klart armeringsnäten, naja ihop allting, städa undan allt skräp som samlas och dra elledningar - bland annat!

Hoppas ni alla har en skön söndagskväll :)

Puss & kram!

Kommentarer


Kommentera inlägget här: