Voxxela

Husbygge - 192 kvm i lösvirke & allmänt being me!

Det tar sig!

Kategori: Allmänt

Det går framåt :) MYCKET som återstår men i veckan har det hänt mycket med marknivån och förrådet + vedboden är bortplockat!


I'm the queen of the jordhög!


Såhär fint är det nu när 570 ton sprängsten är på plats :) Ska upp lite till med den stenhögen som syns på bilden, sen singel och sen grunden som bygger cirka 40 cm.

Vår grävarkille Richard hjälpte oss att putta ner vedboden som stått längst ner till vänster på tomten och förrådet som varit upp mot grannen, hade nog tagit oss 2-3 timmar att ta ner allt själv, gjort på 10 minuter med grävaren :)


Plättlätt :)


Såhäääär glad över att vedboden är borta :D

I helgen har vi även varit på tippen några gånger till (vad annars?) och under sista rundan dit lyckas jag på nåt vis få två fingrar mellan dörren vi ska slänga och järnramen på containern... Jodå, det gjorde ont kan jag lova! Segnade ner som värsta dramadrottningen med tårarna sprutandes och fingrarna dunkade som ett raveparty på Kos - 99... Fick åka hem och bli lindad och har nu precis tvättat håret med vänsterhand, prova det tjejer om ni har tråkigt nån dag ;)

Den här veckan är tanken att grävarna ska bli klara och vi kan förhoppningsvis börja med grunden så smått under påsken :)

Nu ska jag lägga handen i högläge och tycka lite synd om mig själv, hoppas ni alla får en skön söndagskväll :)

Puss & kram!

Kommentarer


Kommentera inlägget här: