Voxxela

Husbygge - 192 kvm i lösvirke & allmänt being me!

Ett, två, tre - GO!

Kategori: Allmänt

Packningen går som tåget här hemma, faktiskt så att jag inte ens slår in allt porslin, det klarar sig nog :)
Och om det inte gör det så köper jag nytt ;D
Till helgen ska det vara klart och än så länge så känns det som att vi ligger bra till. Körde första lasset till magasinet förut och allt borde få plats där också!
Det som ska med till mamma är kläder, hår/smink/badrumsgrejs, datorn, bakstenen och det viktigaste: min KitchenAid :D Så grymt skönt att vi får husera där och inte kommer bo i en husvagn som faktiskt, tro det eller ej, var den ursprungliga planen... Hade nog gått det också men det här är ju grymt mycket bättre :)


Love U mami!


Fakturan på vatten/avloppsanslutningen kom förut och landade på den nätta summan av 141.000:-
Men ändå 9000:- mindre än vad som var sagt och så slipper vi ju kostnaden för LTA-pumpen så ingen klagosång här... Däremot hade kommunen "glömt" att informera oss om att de efter årsskiftet som var höjde bygglovskostnaden med drygt 8000:- över en natt. Vi lämnade in vårt den 10 januari... Sådär kul ;)

MEN, och detta kör vi som ett mantra här hemma - ingen har tvingat oss att bygga hus och det är INTE ETT DUGG synd om oss överhuvudtaget! Den enda reflektionen jag gör är att om det varit ett privat företag som höjt priserna med cirka 35% över en natt så kanske kunderna skulle gå nån annanstans... Men med kommuner så har man ju liksom inte det valet - ingen idé att ringa uddevalla kommun och be om ett bygglov direkt!

Äh, nu ska jag titta om det finns nåt mer att slänga ner i nån låda, sen blir det en tidig kväll!

Puss & kram!

Kommentarer


Kommentera inlägget här: