Voxxela

Husbygge - 192 kvm i lösvirke & allmänt being me!

Swooshsöndag

Kategori: Allmänt

ja, så känns det idag! Fick en last minute inbjudan igårkväll till brunch och vi är ju inte sena att tacka ja när det vankas mat ;-) Så vi tog en promenad direkt när vi klev upp för att göra plats... Och det behövdes!

Bacon, ägg, pannkakor, bröd, frukt och en massa annat :-) Gott och trevlig start på dagen. Vi var ganska nära Ikea så av någon outgrundlig anledning bestämde vi oss för att åka dit... På en söndag! Alltså jag HATAR att åka på Ikea och att åka dit på en helg finns inte på världskartan för oss... Tills vi tappade förståndet idag ;-) Jag beundrar verkligen folk som åker dit på en söndag och liksom har det som helgmys, jag blir bara elak på allt folk! Och inte fick vi med oss särskilt mycket heller, S. fick med sig bänkskivor till garaget men i övrigt blev det mest krafs - som alltid när man är där ;-) Nu: Globen :-D

Puss & kram!

Kommentarer

  • Emma säger:

    Hej!
    Wow vilket jättejobb ni har gjort och gör! Huset blir ju såå fint!
    Såg ditt lampinlägg och kom på att jag sett om inte samma lampor så iaf liknande lampor hos ellos och de har ju alldeles strålande rabatter vääldigt ofta. Tipselitips!

    Keep up the good work!
    //Emma

    2013-11-04 | 00:34:04

Kommentera inlägget här: