Veggie day
Kategori: Allmänt

Trodde jag hade en hel påse spenat, visade sig att det bara var 1/4... Men det gick bra de å :-) Fräs ihop det med salt, peppar och lite lite muskot,tills det ser ut såhär

och dra av från plattan. Jag hittade en sån här i kylen så det fick agera sås

Sen varvar man färska lasagneplattor med grönsaksfräs och "sås" i en form och smular på feta/getost

Glöm inte lite svartpeppar mellan varven. Släng över lite färsk timjan och avsluta med en skivad mozzarella

Oj fel håll, men ni fattar :-) Sen skjuts in i ugnen på 225 grader i typ 15-20 min. Plocka ut när den fått fin färg

Och sen är det bara moffa loss! Blev riktigt riktigt gott, vill man slänga i lite svamp, zucchini eller annat är det ju bara att göra det :-) Sen drog jag till stallet för en hoppföreläsning


Mycket lärorik :-) Nu blir det slapp i soffan till Newsroom. Puss & kram!